Medewerkers

Inge CG Zijlstra

Inge CG Zijlstra
Huisarts, praktijkhouder

Vanaf 2006 werk ik op het Bellamyplein en in april 2013 heb ik de praktijk volledig overgenomen van Dr. Kuynders. Sinds 2014 werk ik samen met Dr. Garrett Raven. 

Ik ben in Arnhem geboren en opgegroeid. Mijn studie geneeskunde('83-'90) en aansluitend de huisartsenopleiding('95-'98) volgde ik in Maastricht. Tussentijds heb ik een jaar op de pijnpoli in het Academisch Ziekenhuis Maastricht gewerkt (en gaf toen ook 20 uur tennisles per week). Verder heb ik een jaar chirurgie gedaan in Kerkade, in het kader van de Tropenopleiding. Een stukje van mijn wens om een aantal jaar 'in de tropen' te werken is uitgekomen doordat ik 2 jaar met Artsen Zonder Grenzen in Soedan, Ethiopie en Kenya heb gewerkt. Mijn hart ligt bij 'mensen helpen' in de breedste zin van het woord. Als huisarts op de Bellamyplein voel ik mij erg op 'mijn plek'!

Garrett Raven

Garrett Raven
Huisarts

Dokter Raven is de huisarts met wie ik sinds april 2014 samenwerk. Hij werkt op dinsdag, woensdag en vrijdag. Hij is geboren en getogen op Aruba, heeft aan de VU geneeskunde gestudeerd en aan het AMC de huisartsenopleiding voltooid. Tussentijds heeft hij bij de kinderchirurgie gewerkt in het VUmc en bij de PAAZ (afdeling psychiatrie) in Beverwijk. Hij spreekt naast Nederlands, Engels en Papiamento ook Spaans en een beetje Frans.

Kirsten

Kirsten
Doktersassistente

Kirsten is onze vaste doktersassisitente. Zij is een duizendpoot en denkt graag met ons mee. Naast de normale taken als doktersassistente heeft ze haar eigen spreekuur voor kleine ingrepen zoals oren uitspuiten, vaccinaties toedienen, bloeddrukmeten, bloedsuikersuiker meten, hechtingen verwijderen, uitstrijkjes maken etc. Kirsten is iedere dag in de praktijk aanwezig en helpt u graag met al uw vragen. Ze is een betrokken en toegewijde assistente.

Gitta

Gitta
Doktersassistente

Gitta is onze assisitente voor drie dagen per week. Samen met Kirsten runt ze de praktijk met hart en ziel. Zij heeft, na een carriëre elders in de gezondheidszorg, 3 jaar geleden de opleiding tot doktersassistente gevolgd met groot plezier en voldoening. Naast de telefonsiche dienstverlening, doet zij ook kleine medische handelingen zoals bv oren uitspuiten, injecties geven, urine onderzoek en bloedsuikermetingen. Gitta is een zeer betrokken en toegewijde assistente die u graag goed wil helpen.

Fleur van der Oord

Fleur van der Oord
Praktjkondersteuner POH-S

Fleur van der Oord is onze praktijkondersteuner/verpleegkundige. Fleur heeft veel ervaring, is breed opgeleid en werkt in meerdere huisartsenpraktijken. Zij begeleidt suikerpatienten, helpt mensen met stoppen met roken, begeleidt de zorg voor kwetsbare ouderen en houdt een spreekuur voor mensen met hart-en-vaatziekten. 

Patrick

Patrick
POH-GGZ

Patrick is werkzaam als psycholoog (POH-GGZ) bij de praktijk. Hij heeft spreekuur op maandag van 9.30 - 13.30 uur. Hij werkt ook bij de crisisdienst van het Mentrum/ Arkin en heeft veel ervaring op het gebied van begeleiding en therapie bij psychische problemen. Een afspraak met Patrick kunt u maken via de assistente.

Inke Schaap

Inke Schaap
POH-GGZ

Inke Schaap werkt op donderdagavond als psycholoog in de praktijk (POH-GGZ). Ze heeft onder meer ervaring in de behandeling van mensen die psychische problemen hebben als gevolg van traumatische ervaringen. Ze werkt ook als docent op een hogeschool. Via de assistente kunt u een afspraak met haar maken. 

Gerie

Gerie
Doktersassistente

Mijn naam is Gerie en werk sinds 1 juni 2018 op maandag en dinsdag met heel veel plezier in huisartsenpraktijk Bellamyplein.

Sinds 1971 ben ik werkzaam als doktersassistente. Ik heb gewerkt in het Zaans Medisch Centrum en in het BovenIJ ziekenhuis op diverse poliklinieken en in diverse huisartsenpraktijken in Amsterdam.

Het vak spreekt mij erg aan, omdat je veel voor de patiënten kan betekenen. Ook voor u zal ik mijn uiterste best doen om u zo goed mogelijk te helpen.

Mijn hobby’s zijn edelsmeden met zilver, koken en lezen.

Contact

Spoednummer 020-6182131
 

Huisartsen Bellamyplein

Bellamyplein 2
1053 AS AMSTERDAM
Telefoon:
020-6182131
Receptenlijn:
020-6182131
Fax:
020-4891540
Routebeschrijving >